Ειδήσεις
Αγωνιστικό Πρόγραμμα
Προκηρύξεις
Διοργανώσεις
Σύλλογοι
Φωτογραφίες
Παρτίδες
ΕΣΟ

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ειδήσεις
ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΣΠΕΠ 2013 Κυπελλούχος Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. για τρίτη συνεχόμενη φορά αναδείχτηκε η ομάδα της Σ.Α. Κορινθίας "Αργοναύτης" μετά τη νίκη της επί του Σ.Ο. Φιλιατρών με ½ - 3½ στον τελικό της διοργάνωσης. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον κυπελλούχο της Ε.Σ.Σ.Π. στους 16 της διοργάνωσης με σκοπό την πρόκρισή της στους 8. Για την ομάδα του Σ.Ο. Φιλιατρών είναι μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση μισού πόντου, δεδομένης της δυναμικότητας του αντιπάλου.
8ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ" Στο Ξενοδοχείο ΠΑΛΑΤΙΝΟ θα διεξαχθεί από 22 έως 24 Μαρτίου το ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ, που συνδιάζεται και φέτος με το ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΣΠΕΠ. Από τους αγώνες θα λείπει ο Γιώργος Μπακομιχάλης (ψυχή του σκακιστικού τμήματος του ΦΟΤ για πολλά χρόνια) που έφυγε από κόντά μας πρόσφατα. Πλήρης ενημέρωση από την ιστοσελίδα μας.
ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΣΣΠΕΠ 2013 Στο χώρο του Γυμνασίου στο Λέχαιο Κορινθίας θα διεξαχθούν φέτος τα σχολικά πρωταθλήματα της ΕΣΣΠΕΠ. Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013. Συνδιοργανωτής σύλλογος η Σκ. Ακ. Κορινθίας "ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ". Ενημέρωση για τους αγώνες από την ιστοσελίδα μας και από το http://korinthiachess.gr/
Έφυγε ο Γιώργος Μπακομιχάλης Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 88 ετών ο Γιώργος Μπακομιχάλης. Υπήρξε η ψυχή του σκακιστικού τμήματος του ΦΟ Τρίπολης για πάρα πολλά χρόνια. Ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΣΠΕΠ από την ίδρυση της έως το Νοέμβριο του 2012. Ακούραστος σκακιστής, αγαπητός συνεργάτης και καλός φίλος.       Καλό ταξίδι, κύριε Γιώργο, θα σε θυμόμαστε πάντα !
Copyright © 2009
Σκακιστικός Όμιλος Πύργου
  |   |   |   |  
κατασκευή ιστοσελίδων ENTER ID